Контейнерне устаткування на виставці ТрансУкраїна 2016

Транс Україна_Київ
Поділитися інформацією:
Ось і завершилася найбільша виставка з вантажоперевезень, транспорту й логістики «ТрансУкраїна’ 2016». У період з 26 по 28 жовтня 2016 року компанія «Контейнери України» представила галузь контейнерних перевезень і устаткування.

Варто особливо зауважити цього року активність іноземних компаній: «KTZ Express» (мультимодальний оператор Казахстану), «ADY Express» (Азербайджан), «Транс КавкасусТерміналс» (Грузія) і «ACSC Logistics» (оператор поромних перевезень у Каспійському морі, Азербайджан), BeFlexiLtd.( Кіпр).

выставка ТрансУкраина 2016

У рамках виставки були проведені конференції і дискусійний практикум, організовані Міжнародним Транскаспійським Транспортним Консорціумом і Асоціацією митних брокерів. Основні теми цих заходів: «холодна логістика», спрощення процедур торгівлі, угода про Асоціацію з ЄС з точки зору імпортерів і експортерів, і Транскаспійський Міжнародний Транспортний Коридор.

На виставковому майданчику фахівці компанії «Контейнери України» консультували клієнтів щодо логістичних послуг, а також зі спеціалізованих контейнерів для перевезення і зберігання рідко-наливних, сипких, сухих, небезпечних вантажів і вантажів, що потребують особливого температурного режиму.

Нові технології у галузі контейнерних перевезень нам допомагав презентувати наш друг робот Макс – інноваційний інтерактивний помічник. Його присутність на виставці «ТрансУкраїна’ 2016» продемонструвала відвідувачам готовність нашої компанії відповідати трендам ринку і можливість реалізовувати їх запити, використовуючи найновіші розробки і тенденції.

Співробітники компанії «Контейнери України» регулярно стають учасниками галузевих конференцій для глибшого вивчення ринку транспортних перевезень і його трендів. Відвідування виставкових майданчиків міжнародного рівня, таких як «ТрансУкраїна’ 2016», надає нам можливість демонструвати ринку свою гнучкість і мобільність.

ТрансУкраина

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.