«Контейнери України» завжди готові до сезону!

Технології та інновації 2017
Поділитися інформацією:

У сесійному програмі заходу будуть обговорюватися теми захисту врожаю, міжнародний досвід вирощування і сучасні способи переробки плодово-ягідних культур. Другий день пройде у вигляді виїзних масштабних бізнес-турів на великі виробничі господарства Вінницького регіону та переробні виробництва.

Виступаючи партером конференції «Технології та інновації: від землі до кінцевого продукту», компанія «Контейнери України» представить увазі відвідувачів свої оптимальні рішення. А саме – рефрижераторні морські контейнери, як незамінну тару при перевезенні та зберіганні фруктів і ягід (докладніше тут).

Стандартизовані розміри (20, 40 і 45-футів) морських рефрижераторних контейнерів дозволяє переміщати їх в будь-яку точку світу. Їх мобільність вирішує головне питання про збереження продукту в процесі його транспортування.

Про ці та багато інших характеристиках Ви можете дізнатися, відвідавши наш стенд на другій міжнародній науково-практичній конференції «Технології та інновації: від землі до кінцевого продукту». Або, звернувшись до нас за електронною адресою: marketing@containers.ua

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.