Мобільне заморожування і зберігання для овочів, фруктів, ягід

Поділитися інформацією:
Відбулося! 21-23 лютого, вперше в Україні, відбудеться виставка «Сховища для овочів, фруктів, ягід».

Експерти плодоовочевої промисловості України і Мінагрополітики погоджуються з думкою, що існує гострий брак у сфері сховищ для овочів, фруктів і ягід. З цієї причини аграрії втрачають до 50% свого річного урожаю, працюють собі у збиток. Потреба в сучасних сховищах значно перевищує нинішні обсяги.

Саме з метою демонстрації реального стану галузі і готовності аграріїв до нового сезону відбудеться виставка «Сховища для овочів, фруктів, ягід».

Сучасні склади – «дороге задоволення». Наприклад, щоб утримувати 1 тис. тонн овочів необхідно близько 5 млн. гривен. Для такої ж маси фруктів – 29 млн. гривен. Відповідно, багатьом українським фермерам спорудження таких складів просто не по кишені!

З метою задовольнити плодоовочевий ринок наша компанія на цій виставці представить безпрецедентно вигідні рефрижераторні контейнери і мобільні камери шокового заморожування!

Економічно виправдані рефконтейнери і неймовірно продуктивні камери шокового заморожування – чудова альтернатива для українських фермерів. На стенді компанії «Контейнери України» ви зможете дізнатися про їхні переваги і принципи роботи. Детальніше на нашому сайті http://containers.ua/.

Приходьте з 21 по 23 лютого 2017 року у виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» з 10:00 до 18:00 на наш стенд під номером «В 643». Про своє рішення відвідати виставку Ви заздалегідь можете намповідомити за адресою welcome@containers.ua і ми зустрінемо Вас на вході.

З нетерпінням чекаємо Вас на презентацію наших ексклюзивних новинок!

Мобильная заморозка и хранение для овощей, фруктов, ягод

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.