Готуй рефи весною, а ягоди й овочі – влітку. На склад прибувають рефрижераторні контейнери

овочі та фрукти у рефконтейнерах
Поділитися інформацією:

Щоб зберегти високу якість і корисні властивості ягід і овочів, необхідно дотримуватися простих правил їх збирання, охолодження і зберігання. Одними з найважливіших чинників є: терміни збирання і дотримання температурного режиму під час зберігання.

Основне «календарне навантаження» збирання овочів і ягід припадає на період з липня по вересень.

Після того, як продукція зібрана, в ній ще тривають процеси життєдіяльності («дихання» і виділення тепла). Тому, для овочів і ягід використовують повільне або прискорене охолодження.

Для повільного охолодження оптимальним варіантом є морські рефрижераторні контейнери із швидкістю охолодження 300 кг / 8 годин або 1500 кг / 24 години.

Для примусового прискореного охолодження й інтенсивного заморожування використовують мобільні камери шокового заморожування. Детальніше тут.

Баклажани, огірки, кабачки зберігають при плюсовій температурі і відносній вологості повітря 90-95%. Збереження лохини, ожини, суниці досягається при температурі 0° і також вологості 90-95%.

Дотримання температури і контроль вологості життєво потрібні для «продовження життя» цих культур. У разі правильного зберігання знижується ймовірність псування продукції, пов’язаного з проникненням бактерій, грибів. Завдяки контролю мікроклімату в камері рефконтейнерів сповільнюється процес старіння і небажане зростання (наприклад, поява пагонів).

Компанія «Контейнери України» пропонує економічно вигідні рефрижераторні контейнери для охолодження і зберігання овочів і ягід. Наша товарна лінійка поповнилася рефрижераторними контейнерами 20, 40HC відомих виробників холодильного устаткування: ThermoKing, Carrier, Mitsubishi.

Користуючись перевіреними рішеннями, Ви отримуєте:

• Надійну роботу холодильних агрегатів
• Підтримуваний діапазон температур у контейнері від – 25°С до +25°С
• Підтримка відносної вологості повітря в діапазоні 100-60%
• Контроль рівня СО₂
• Низьку собівартість експлуатації (4,5-5,5 кВт\год) і ТО, простоту в застосуванні (380В, 3 фази, 50 Гц)
• Усі рефконтейнери сертифіковані для перевезення і зберігання харчових продуктів
• Мобільність Вашої продукції: у будь-який момент рефконтейнер можна перемістити на інший майданчик.

Детально про переваги і технічні характеристики морських рефрижераторних контейнерів Ви можете дізнатися тут.

рефрижераторные контейнеры

Компания «Контейнеры Украины»

С 2005 года занимаемся поставками контейнеров для всех видов грузов. Более 4500 клиентов, включая крупные компании, из разных регионов Украины убедились в качестве нашего сервиса и продукции, а также в высоком профессионализме наших сотрудников.