Мобільні камери шокового заморожування високої холодопродуктивності

kamery shok
Поділитися інформацією:
Наша компанія ексклюзивно представляє в Україні холодильні камери шокового заморожування, обладнані за останнім словом техніки!

Заморожування в камерах відбувається через швидкий примусовий відплив теплого повітря. Це дозволяє зберегти цілісність тканин продуктів, корисні речовини і їх привабливий товарний вид.

Переваги використання мобільних камер шокового заморожування:

  • Збільшення терміну зберігання продуктів;
  • Збереження зовнішнього вигляду продукту;
  • Збереження вітамінів і мікроелементів;
  • Збереження свіжості і смаку;
  • Скорочення часу заморожування в 3-5 разів;
  • Зниження усихання і завітрювання;
  • Знищення бактерій в продукції;
  • Мобільність – легко пересувається в будь-якому напрямку;
  • Можуть працювати навіть в умовах пустелі завдяки спеціальному двоступінчастому компресору;

Максимально прості в експлуатації: достатня установка і 3-фазне підключення до 380 В, частота струму 50 Гц.

Об’єм заморожуваної продукції: від 878 до 5 800 кг. Час заморожування (залежно від об’ємів продукції): 6 – 24 години. Підтримувана температура: – 40°С +40°С. Зовнішні габарити відповідають стандартним 20 і 40-футовим морським контейнерам.

Управляйте холодом разом з компанією «Контейнери України»!

Детальніше про камери шокової заморозки

 

kamery shok zamorozki

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.