Мобільні камери шокового заморожування високої холодопродуктивності 02.02.2017 Поділитися інформацією: Наша компанія ексклюзивно представляє в Україні холодильні камери шокового заморожування, обладнані за останнім словом техніки! Заморожування в камерах відбувається через швидкий примусовий відплив теплого повітря. Це дозволяє зберегти цілісність тканин продуктів, корисні речовини і їх привабливий товарний вид. Переваги використання мобільних камер шокового заморожування: Збільшення терміну зберігання продуктів; Збереження зовнішнього вигляду продукту; Збереження вітамінів і мікроелементів; Збереження свіжості і смаку; Скорочення часу заморожування в 3-5 разів; Зниження усихання і завітрювання; Знищення бактерій в продукції; Мобільність – легко пересувається в будь-якому напрямку; Можуть працювати навіть в умовах пустелі завдяки спеціальному двоступінчастому компресору; Максимально прості в експлуатації: достатня установка і 3-фазне підключення до 380 В, частота струму 50 Гц. Об’єм заморожуваної продукції: від 878 до 5 800 кг. Час заморожування (залежно від об’ємів продукції): 6 – 24 години. Підтримувана температура: – 40°С +40°С. Зовнішні габарити відповідають стандартним 20 і 40-футовим морським контейнерам. Управляйте холодом разом з компанією «Контейнери України»! Детальніше про камери шокової заморозки Компанія «Контейнери України» З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників. Покупка Оренда