Сезон збору і заморожування ягід призначений на 18-19 травня

Поділитися інформацією:
Саме у цей період в Запоріжжі відбудеться конференція «Ягоди України-2017: заморожування і свіжий ринок».

Основними темами головної події плодово-ягідної індустрії стануть такі:

  • Потенціал експорту ягідних культур
  • Новітні технології упакування і переробки ягід
  • Правильні підходи до вибору посадочного матеріалу
  • Глибоке заморожування ягід; переваги шокового заморожування плодово-ягідних культур і багато що інше.

Серед авторитетних спікерів конференції з доповіддю виступлять фахівці компанії «Контейнери України». Багаторічний досвід і практичні навички роботи наших фахівців у сфері заморожування і зберігання харчових продуктів будуть представлені в доповіді «Секрети» шокового заморожування».

Основні тези виступу:

  • Збереження харчової цінності й органолептичних властивостей заморожених плодів
  • Особливості експлуатації й технологія шокового заморожування ягід
  • «Температурний шок» як оптимальний спосіб зменшення деструктивних змін плодів
  • Погодні умови вегетації й особливості сортів ягід як кореляційні змінні, що впливають на втрату маси і хімічний склад ягід та ін.

Сучасне і високотехнологічне устаткування, що представляється компанією «Контейнери України», повністю відповідає вимогам ринку охолодження, заморожування, зберігання і транспортування продукції, що потребує дотримання температурного режиму.

Продуктивність і економічна обґрунтованість мобільних камер шокового заморожування вже доведена на практиці провідними виробниками ягід в Україні.

Використання морських рефрижераторних контейнерів дає змогу не лише доставляти заморожену продукцію в будь-яку точку світу, а й максимально довго її зберігати з мінімальними втратами маси.

Подробиці про наші продукти і їх характеристики Ви можете дізнатися на нашому тут, а так само, відвідавши конференцію «Ягоди України-2017: заморожування і свіжий ринок».

Приходьте. Буде дуже корисно і цікаво!

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.