Діалог відбувся – Конференція WURSTTECH. М'ясо і м’ясопереробка!

Український харчовий тиждень_2017
Поділитися інформацією:
Захід завершився з очевидними позитивними результатами.

Основними тезами сесій конференції можна назвати такі:

  • Не зважаючи на факт зниження виробництва, переробки м’яса і м’ясопродуктів у 2016 році в порівнянні з 2014-2015 р.р., очевидна тенденція до зростання вже на початок 2017 року. Для цього була озвучена низка причин. У прямому діалозі між спікерами і слухачами вдалося виділити найреалістичніші з них: зростання обсягів експорту м’яса птиці і живої худоби, диверсифікація експортних ринків.
  • У цифрах і графіках від першої особи трейдингових компаній були продемонстровані: географія, асортимент і вектор розвитку експорту м’яса і м’ясних продуктів. Надано експертну оцінку практичних напрацювань на всьому етапі ланцюжка холодної логістики. Наші партнери «GreenwayLogistics LTD Ukraine» готові поділитися з Вами «секретами» в цій області.
  • На прикладі практичних кейсів були виявлені слабкі сторони планування, маркетингових стратегій і якості обслуговування виробничих і дистриб’юторських компаній цієї галузі. Були запропоновані дієві методи рішення.
  • Презентовані економічні й екологічно схвалені методи упаковування, обробки і зберігання м’яса і м’ясних продуктів. Компанія «Контейнери України» в який раз задає тренд у цій сфері.

14-15 березня відвідувачами заходу стали виробники і постачальники м’яса і м’ясних продуктів, переробні підприємства, представники ритейла, торгівлі і багато інших. Спонсором цієї конференції виступила компанія «Контейнери України».

Наші співробітники провели зустрічі зі своїми постійними і новими клієнтами. Обговорили і намітили їх потреби у сфері переробки і зберігання м’яса і м’ясних продуктів.

Для тих, хто досі був не знайомий з нами і нашими можливостями, ми провели презентацію сучасного і надійного устаткування:

  • Мобільні камери шокового заморожування для швидкої й якісної обробки м’яса і м’ясних продуктів;
  • Морські рефрижераторні контейнери для надійного зберігання і перевезення будь-яких харчових продуктів, що потребують дотримання температурного режиму.

Завдяки заходам, подібним до «Українського харчового тижня», всі учасники ринку м’яса, м’ясопереробки набувають бізнес-партнерів на взаємовигідних умовах співпраці.

Знайомлячись з новинками і тенденціями, роблять галузь прогресивною і конкурентоздатною не лише у рамках України, а й далеко за її межами.

Реалізація цих завдань безпосередньо збігається з місією компанії «Контейнери України».

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.