Збірно розбірні контейнери

Поділитися інформацією:

В 21 столітті люди не люблять даремно витрачати свій час, і вважають за краще економити кожну хвилину, особливо, коли справа стосується бізнесу. Для відкриття власного бізнесу у вигляді кіоску або міні-магазину цілком підійдуть розбірні блок контейнери, які користуються невимовним успіхом.

 

Широке застосування розбірних контейнерів

 

Завдяки продуманим до дрібниць конструкціям вдається за лічені часи спорудити містке офісне приміщення , їдальню, автомобільну мийку, заправку або гуртожиток для робітників. Висота споруди, яка складається зі збірно розбірного контейнера, може сягати розмірів триповерхової будівлі.

 

Будову нерідко використовують в якості товарного складу. Конструкція надійно захищає товар від потрапляння вологи й підходить для зберігання малогабаритних, а також великогабаритних вантажів. Також збірно розбірні контейнери активно використовують для транспортування вантажів на далекі відстані будь-яким видом транспорту - автомобільним, залізничним, морським та іншим.

Важливо відмітити той факт, що збирання конструкції розбірного блок контейнера бригадою з трьох-чотирьох осіб займає лічені години.

 

Переваги

  • хороша місткість
  • мобільність;
  • дешевизна;
  • швидкість встановлення;
  • не потребує наявності спеціального дорогого інструмента та професійного обладнання;
  • демонтаж проводиться без втрати теплоізоляції конструкції;
  • можливість проведення багатократного монтажу;
  • строк служби більше 15 років

 

Складові контейнерів

 

Складається збірно розбірний блок контейнер з каркасу - рамочної конструкції та замінних сендвіч-панелей. Саме сучасні збірно розбірні блок контейнери дозволяють досягнути бажаного будівельного рішення та отримати потрібну конструкцію. Модулі складаються з оцинкованого листа, підлога виконана зі спеціального катаного щільного оцинкованого профілю з внутрішнім наповнювачем у вигляді пінополистиролу. Він надійно захищений від впливу вологи та холоду. До стандартної комплектації входять посилені металеві двері з вікном та замком. Ці особливості й дозволяють використовувати збірний контейнер в різних напрямках.

 

Ми займаємося виробництвом якісних збірно розбірних контейнерів та продаємо іх за розумною вартістю. У зручному каталозі клієнти може ознайомитися з кожним типом контейнера, зможуть дізнатися технічні параметри та вартість обладнання.

Ви можете замовити розбірні блок контейнери у нас за кращу вартість. Більш високої якості та доступної вартості ві не зустрінете ніде.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.