ЖД контейнери для переїзду- як використовувати і замовити ЖД контейнери при переїзді в інше місто

Поділитися інформацією:

Транспортні перевезення, особливо що здійснюються на тривалі відстані, потребують наявності якісної міцної тари для збереження всіх технічних якостей вантажу, що перевозиться. Прекрасним зразком такої тари є ЖД контейнер, який відповідає всім необхідним вимогам для цього.

 

Використання

 

Найбільш часто використовують залізничні контейнери для здійснення перевезень залізницею, тому що це найбільш надійний та економічно вигідний спосіб перевезення вантажу. Дуже зручно замовляти ЗД контейнер для переїзду, тому що завдяки міцності цієї тари усі вантажі, що транспортуються, в тому числі й речі, які перевозяться, будуть надійно захищені та доставлені без втрат та пошкоджень.

 

Контейнери, що використовують у вигляді тари при переїздах, виготовлені, в основному, з профільованої двохміліметрової стали, що має дуже високі показники міцності. Підлога стандартних ЗД контейнерів виконується з пресованої фанери, що оброблена спеціальними протигнильними й протигрибковими пропитками . Для зручності підбору необхідного об'єму перевезень ці ємності виконуються з наявністю різного об'єму та вантажопідйомності. Найбільш частіше використовується 45, 40, або 20 футовий ЗД контейнер для переїзду до Києва та будь-яку іншу точку доставки.

 

Їхні особливості

 

Незалежно від відстані, речі, що перевозяться, захищені, тому що ця тара – це конструктивно міцні й надійні емності, стійкі до впливу зовнішнього середовища та такі, що не допускають потрапляння всередину забруднення та опадів, що безперечно дозволяє здійснювати доставку вантажу в ідеальному стані. Завантаження та розвантаження вантажу, що транспортується, здійснюється через обладнані бокові або торцеві дверні прорізи, що мають надійні запірні прилади з використанням пломбування, які гарантують доставку в повній наявності.

 

Також сприяють збереженню вантажу, що перевозиться, навантажувальні кишені, фіксаційні тунелі та внутрішні фіксатори вантажів. Зовнішні кріпильні прилади дозволяють здійснювати завантажувальні- розвантажувальні роботи, надійно зафіксувати ЗД контейнер за допомогою захватних механізмів до основи рухомого складу. Дуже зручні ЗД контейнери для перевезення автомобілів, тому що вони забезпечують абсолютний захист техніки від пошкоджень та високі економічно-вигідні параметри такого перевезення. Перевезення великовагових, негабаритних вантажів, зокрема техніки та обладнання, здійснюється у ЗД контейнерах з відповідними центрувальними механізмами кріплення. За необхідності об'ємного перевезення є ЗД контейнери без бокових стінок на несучих конструкціях.

 

Економічне обгрунтування

 

Крім переваг міцності транспортування з використанням ЗД контейнерів мають місце й економічні перваги. Якщо замовити ЗД контейнер для переїзду, ціна доставки за усіма порівняльними транспортними показниками буде самою вигідною та мінімальною.

 

Наша компанія надає послуги з перевезення та продажу контейнерів на високому професійному рівні та вигідних умовах. Ознайомитися з якими, а також обрати в каталозі найбільш підходящий за характеристиками тип, можна на нашому сайті. За необхідністю замовити ЗД контейнер для переїзду, ціна в Чернігові складе суму, що відповідає мінімальним параметрам розрахунків, вигідних для замовника.

Залізничні контейнери є ідеальним рішенням для здійснення перевезення речей та інших вантажів у випадку переїзду, особливо на довгі відстані, які забезпечать їхнє повне збереження.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.