Контейнери України та Дніпровські перешкоди

Поділитися інформацією:

Знову запаморочливі забіги сколихнули Україну. Цього разу у місті Дніпо.

 

Декілька тисяч учасників долали важкі перешкоди та довгі дистанції.

 

Екшн та драйв супроводжують кожен івент наших партнерів. Щоб усе було чітко та безпечно на всіх етапах дистанції, кожен гвинтики має бути на своєму місці.

 

Не розгубити та зберегти допомагають наші морські суховантажні контейнери.

 

До того ж, вони стали й самою перешкодою. Гірка для занять зі скелелазіння – цілком підходяща роль для морських контейнерів, що встановлені у декілька ярусів. Подивіться самі!

Контейнери України та Дніпровські перешкоди Контейнери України та Дніпровські перешкоди Контейнери України та Дніпровські перешкоди Контейнери України та Дніпровські перешкоди

 

У суховантажних морських контейнерів є безліч маловідомих способів застосування. Яких саме? Поздвоніть – й ми поділимося лайфхаками.

 

Контейнери України та Дніпровські перешкоди Контейнери України та Дніпровські перешкоди Контейнери України та Дніпровські перешкоди

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.