Гра м'язів та демонстрація сили на сході України

Поділитися інформацією:

«Богатирські Ігри – 2019» у Кам'янському пройшли 8 червня. У рамках ігор змагалося 26 спортсменів-аматорів зі всієї України.
Традиційно змагання проходили у п'яти вправах.

 

Відмінною рисою фестивалю стала привітність глядачів та їхня активна участь. Василь Вірастюк повідомив, що зафіксував рекорд «Найсильніший мер України». Рекордсменом став мер міста Кам'янське, що протягнув спринтер з 20-ма містянами

 

Гра м'язів та демонстрація сили на сході УкраїниГра м'язів та демонстрація сили на сході України

 

У День міста Енергодар 9 червня Стогмени провели «Strongman Energy Cup-2019».

 

Свято міста енергодарцям сподобалося своєю видовищністю. За це жителі щиро дякували силачам, поповнивши дефіцит їхніх калорій м'ясом з мангалу, горіхами та морозивом.

 

Відео взято з Орион EnTV Энергодар

 

Гра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході України

 

Вже 10 червня з усієї України з'їхалися поліцейські – видатні нащадки козаків – у саме серце козацтва. На острові Хортиця 27 команд патрульних з усієї країни мірялися силою, міццю та витривалістю. Вперше Федерація Строгменів провела чемпіонат серед не професійних спортсменів – представників патрульно-постової служби.

 

Видовищності події надало саме місце проведення, номери співочого колективу та виступ козаків з бойовою зброєю.

 

Ось, як це було:

Відео взято з Телеканал Z

 

Гра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході УкраїниГра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході УкраїниГра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході України Гра м'язів та демонстрація сили на сході України

 

Сила, наполегливість та старанність українських силачів викликають повагу. Наша компанія пишається перемогами кожного з них, зміцнюючи віру в героїчне майбутнє нашої країни.

 

Долучайтеся та будьте сильними.

Фотоматеріали надано Федерацією Стронгменів України

Взято з порталу Перший Запорізький. Новини Запоріжжя

Сайту Запорізької обласної державної адміністрації

Сайту Газета Собитие. Новини Кам'янського

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.