Покровський ярмарок сили або богатирські святки

Поділитися інформацією:

До обов’язкової програми змагань входило 6 стандартних дисциплін. До того ж, силачі розважили публіку тим, що штовхали сіялки та трактори. Виставка ж бо була аграрною.

 

Серед 8-х тих, що змагалися, був один гість з Молдови. Хоча призового місця він не зайняв, але свій спортивний потенціал продемонстрував, як серйозний суперник.

 

Перемога дісталася Олександру Кочергіну з Чернівців. Щирі вітання.

 

А ми продовжуємо подорожувати з нашими партнерами – Федерацією Стронгменів України – по містам нашої країни та популяризувати ЗСЖ. Гайда з нами!

Покровський ярмарок сили або богатирські святкиПокровський ярмарок сили або богатирські святкиПокровський ярмарок сили або богатирські святкиПокровський ярмарок сили або богатирські святкиПокровський ярмарок сили або богатирські святкиПокровський ярмарок сили або богатирські святки

Фото надано Федерацією Стронгменів України

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.