Всеукраїнський харчовий тиждень за підтримки компанії «Контейнери України»!

Український харчовий тиждень 2017
Поділитися інформацією:

14-17 березня 2017 року в Києві відбудеться безпрецедентний захід, присвячений розвитку харчової промисловості в Україні.

Перші два дні – конференція з м’яса і м’ясопереробки «WurstTech». Її спеціальним спонсором стала компанія “Контейнери України”.

Природна потреба виробників і м’ясопереробників у збільшенні прибутку і зменшенні витрат реалізується завдяки сучасному, економічному і високотехнологічному устаткуванню.

Вже не перший рік таке устаткування надає компанія «Контейнери України»:
• на етапі переробки м’яса – це мобільні камери шокового заморожування високої холодопродуктивності;
• на етапі перевезення і/або зберігання – це морські рефрижераторні контейнери 20, 40 і 45-футів.

Головною особливістю устаткування, що поставляється нами, є його універсальність і мобільність. У сучасних реаліях оптимізації всіх процесів, включаючи логістику й експорт/імпорт, це – безперечний козир і перевага виробників і переробників харчової промисловості.

Майбутня конференція проходитиме у вигляді дискусійної панелі і виступів спікерів. Теми для обговорення: тренди експорту й імпорту м’яса, оптимізації витрат у галузі, збільшення прибутку за допомогою маркетингових технологій і управління асортиментом і багато що інше.

Хочете бути присутнім? Реєструйтеся на конференцію тут.

Ми з радістю познайомимося з Вами.

Компания «Контейнеры Украины»

С 2005 года занимаемся поставками контейнеров для всех видов грузов. Более 4500 клиентов, включая крупные компании, из разных регионов Украины убедились в качестве нашего сервиса и продукции, а также в высоком профессионализме наших сотрудников.