Готель, зроблений з контейнерів

Поділитися інформацією:

Ідея зведення будівель з модулів і окремих блоків, немов з дитячих кубиків, далеко не нова. Таке будівництво має великі переваги:

  • скорочуються фінансові витрати;
  • в кілька разів зменшуються терміни будівництва.

 

Спорудження тимчасового житла з контейнерів, відслужили свій вік за прямим призначенням, давно освоєно народними умільцями. Кому незнайомі такі будиночки на заміських ділянках городників? Або будиночки для відпочинку в усамітнених місцях у лісі, біля річки?

У народі будови з контейнерів називають «вагончиками». Їх використовували на будівництві як прорабські пункти, пункти охорони, санітарні блоки.

 

З роками використовування контейнерів в якості будівельного елементу розширилося. В 2008 року у Великобританії було споруджено перший в Європі готель з контейнерів. Ще раніше такий готель було побудовано у Китаї.

Готель з контейнерів можна побудувати у будь-яких кліматичних зонах. Під час його зведення не треба високовартісних земельних робіт. Достатньо рівного майданчика, що викладена щебнем та дорожніми плитами, які будуть слугувати фундаментом для майбутнього покоління. Монтаж займе від декількох днів до місяця (все залежить від розмірів та рівня комфортності майбутньої конструкції).

Побудувати готель з контейнерів цілком можливо представникам малого та середнього підприємництва, що здійснюють свою діяльність у сфері готельного бізнесу. Така споруда відноситься до розряду тимчасових, а це значно спрощує та скорочує у часі збирання та погодження різноманітних дозвольних документів. Та й вартість будівельно-монтажних робіт значно нижче, чим у випадку зведення капітальної споруди.

 

Для будівництва можна використовувати як справжні контейнери, так й спеціальні, що виготовлені за сучасними технологіями, блок-контейнери, які можуть бути використані як окремі приміщення або є частиною великого приміщення.

Зведені з контейнерів споруди дуже мобільні. Такий готель у випадку необхідності можна перемістити в інше, більш зручне або вигідне місце. Їх легко можна збільшити або зменшити.

Сьогодні навіть великчезні олімпійські арени будують з окремих модулів, щоб по закінченню ігор звести з цих модулів декілька невеликих функціональних стадіонів.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.