Контейнери під зерно: зерновози 20 футів і більше

Поділитися інформацією:

Промисловий контейнер під зерно являє собою спеціальну транспорту ємність, яка призначена для завантаження та транспортування зернових культур на великі відстані. Виріб може транспортуватися будь-яким вантажним транспортом, зокрема автомобілями, кораблями, залізничною технікою та на кораблі.

Конструкція та параметри

Металеві контейнери для зерна обладнані за стандартною схемою для усіх промислових контейнерів. Контейнер під зерно має 4 основних стіни, верхню та нижню частини, а також внутрішні перегородки для правильного розподілення сипучого вантажу. Стінки тари виготовлені з міцної профільованої сталі з додаванням перегородок-посилювачів. Уся конструкція контейнерів для зерна облаштована несучою рамою, яка запобігає будь-якій деформації контейнера під час його переміщення, зокрема завантаження з вантажем або розвантаженні. Середній зерновоз 20 футів може транспортуватися без використання спеціальних платформ-фіксаторів.

Особливості використання

Промисловий 20 футовий зерновоз може знадобитися при перевезенні об'ємних сипучих вантажів, зокрема зерна та аналогічних сільськогосподарських культур. Щоби забезпечити найкращу ефективність перевезення товару використовують цілий ряд контейнерів-зерновозів. Середня транспортуєма вага може досягати порядку 20-ти тонн. Можна виділити кілька ключових особливостей використання транспортних контейнерів під зерно 20 футів:

  • великий об'єм вантажу, що перевозиться;
  • надійність та збереженість товарів;
  • захист від проникнення ззовні;
  • можливість зберігання вантажів на складі;

Завдяки герметичній конструкції контейнерів для зерна товар, що перевозиться, можна зберігати довгий час на складі без вилучення його назовні. При цьому продукція повністю збереже свій початковий вигляд й не втратить ключових властивостей.

Придбання та оренда

Вигідно купити контейнер під зерно можна через нашу компанію, яка професійно займається реалізацією аналогічної промислової продукції. У наявності є широкий вибір технічної тари для перевезення різних об'ємів та типів вантажу. Середня цінова політика змінюється в залежності від конкретних характеристик ємності. Асортимент включає в себе вироби вантажопідйомністю від 10 до 45 футів, при цьому кожна тара може бути обладнана спеціальними автономними системами або захистом. Щоб купити контейнер під зерно треба заповнити форму або зв'язатися з менеджером за номером контактного телефону. На всі типи виробів надається гарантія .

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.