Магазин з блок-контейнерів

Поділитися інформацією:

Звести такий будинок допоможе популярна сучасна технологія, що передбачає використання блок-контейнерів. Блок-контейнери для будівництва магазинів є збірно-розбірна металева конструкція, обшита облицювальними матеріалами і утепленими панелями.

 

Як правило, швидкобудуюємі будівлі для кіосків, магазинів і торгових павільйонів не мають стандартного типового розміру. Кожен замовник може самостійно вказати розміри і оформлення свого майбутнього торгового приміщення. Магазин з блок-контейнерів розрахований на облаштування санвузла, торгового залу, а також складських та підсобних приміщень.

 

Магазин, що виконаний з блок-контейнерів, має чергу переваг:

  • вартість модулів на його будівництво досить не висока порівняно з будівництвом з "нуля" з використанням традиційних матеріалів;
  • будівництво не потребує задіянн великої будівельної бригади; фундамент конструкції закладається в будь-яку пору року на будь-якому грунті;
  • завдяки збірно-розборній конструкції магазин можна у короткий термін перемістити с одного місця в інше;
  • магазин з блок-контейнерів можна обладнати дверима, вікнами, прилавками й вітринами;
  • магазин з блок-контейнерів повністю готовий до експлуатації;
  • кошти, що витрачено на створення магазину з блок-контейнерів, окуповуються швидко;
  • не дивлячись на достатньо просту конструкцію, такий магазин буде завжди мати привабливий зовнішній вигляд.

 

Багато компаній, що займаються зведенням будівель з блок-контейнерів, виробляють комплектацію конструкції усіма необхідними комунікаціями, а саме: системами електроосвітлення, вентиляції та опалення. В результаті замовник отримує готовий до експлуатації торговий павильйон або магазин.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.