Модульні контейнери побутівки і дома- їх особливості та переваги

Поділитися інформацією:

Металеві модульні будівлі побутівки і контейнери являють собою окремі конструкції, які призначені для мобільного переміщення і проживання в автономних умовах. Вироби відрізняються від звичайних транспортних ємностей наявністю комунікацій, внутрішньою конструкцією і присутністю віконних прорізів. Цілісні модульні будинки битовки можуть складатися з окремих житлових секцій, які розраховані на декількох чоловік.

 

Загальна конструкція битовок

 

 

Сучасні модульні конструкції битовки складаються з декількох впорядковано з'єднаних частин. За формою та габаритними розмірами вироби практично ідентичні звичайним металевим контейнерам. Вся система встановлюється на потужну несучу раму та обшивається спеціальним профільованими листами. Між зовнішнім і внутрішнім шаром закладається утеплювач, та проводяться комунікації. Пересувні модульні кіоски здатні ефективно справлятися з будь-якими температурами навколишнього середовища. Контейнери оснащуються віконними прорізами з багатошаровим склінням, електрикою, а також автономним опаленням. Усі комунікації працюють в єдиному режимі, тому у користувача не виникне необхідності у їхньому регулюванні.

 

Переваги використання

 

Пересувні модульні будівельні вагончики мають цілий ряд переваг для сучасного будівництва. Вироби мають порівняно невеликі габаритні розміри й гарну функціональність. При розміщенні на території будівельного майданчика не вимагають багато місця, а за необхідності контейнери завжди можна перемістити.

 

Основні переваги використання битовок-контейнерів:

  • надійність та практичність;
  • переміщення на будь-які відстані;
  • автономність роботи;
  • високий рівень комфорту для проживання;
  • гарна енергоефективність;

 

Середні ціни на модульні будинки та битовки знаходяться на прийнятному для покупців рівні, тому ці вироби є завжди перспективними для розпочатого будівництва у віддалених районах з мінливими кліматичними умовами.

 

Придбання блок-контейнерів

 

Наша компанія займається виготовленням блок-контейнерів й битовок аналогічного типу. У нас можна вигідно орендувати або купити модульні побутівки за найбільш прийнятними цінами. Також є можливість купівлі окремих запчастин та комплектуючих, які необхідні для ремонту контейнерів та рефрижераторів. Середні ціни на модульні битовки значно нижчі ринкових, до того ж якість виробів знаходиться на високому рівні.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.