Перша контейнер-столиця в Англії – Container Сity

Поділитися інформацією:

Будівництво з використанням блок-контейнерів - це універсальний метод зведення будівель. Контейнери є модульними за формою, мають високу міцність і досить доступні для споживача. Контейнерні містечка - це чудове альтернативне рішення традиційному забезпеченню житлової та виробничої площею. Вони ідеально підходять як для робітників і офісних приміщень, так і для гуртожитків та багатоквартирних будинків.

 

Не дивлячись на простоту своєї конструкції, контейнерні містечка на виглядає як груда контейнерів. Всі будівлі облицьовані сучасними матеріалами й навіть відрізняються оригінальним дизайном. За рівнем комфорту вони також не уступають традиційним капітальним будівлям, а в чомусь навіть й перевершують їх.

 

Крім того, переваги використання блок-контейнерів в будівництві очевидні при короткостроковому та середньостроковому використанню земельних ділянок, іншими словами – оренди. По закінченню строку оренди контейнерні містечка на орендованій площині можна легко демонтувати та перемістити в нове місце, а можно просто скласти на зберігання, якщо площа буде використана для інших потреб. На сьогоднішній день велика кількість житлових та робочих приміщень, молодіжних та торговельних центрів, офісних приміщень та арт-студій створені за допомогою цього альтернативного методу будівництва.

 

Перше контейнерне місто було зведено у 2001 році в Триніти Буой Уорф – одному з районів Лондона. Встановлення містечка зайняло лише чотири дні. Впродовж наступних п'яти місяців здійснювалося облаштування контейнерного міста. Головним його кредо стали комфортні умови проживання за доступною ціною.

З часом ця ідея набула популярності, й сьогодні кількість контейнерних містечків у Великобританії продовжує невпинно зростати. Більше всього таких споруд розміщено у східній частині Лондона.

До початку 2010 року подібних проектів нараховувалося вже 16. Сьогодні контейнерні міста зводяться не лише для житла, але й для офісних приміщень, освітніх закладів та студентських гуртожитків.

 

Дуже вигідно будувати контейнерні міста там, де зводити будівлі надовго не планується. Якщо земельна ділянка призначена для інших цілей, контейнерне містечко можна перевезти в інше місце, де воно продовжить своє існування. Container City у Лондоні вже впродовж декількох років успішно доводить, що будівництво може бути доступним та безпечним.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.