Пляжні будинкi з контейнерів

Поділитися інформацією:

Сьогодні багато хто вважає, що для повноцінного відпочинку за містом необхідний не дачна ділянка, а власний пляжний будиночок. Все більше і більше людей змінюють свої заміські котеджі на пляжні будиночки. Кожному з нас напевно доводилося бачити ці симпатичні будови. Тільки уявіть, як же здорово можна провести час на березі річки або на морському узбережжі, погрітися у променях сонця, скупатися в прохолодній воді, порибалити або просто помилуватися природою та подихати свіжим повітрям. Такий відпочинок не тільки принесу у життя романтику й гармонію, але й наповнить організм життєвою силою.

 

Якщо ви вирішили побудувати власний пляжний будиночок, то вас напевно хвилює питання, як моржа побудувати будівлю в дуже короткий термін, при цьому максимально зекономивши кошти. На щастя, на сьогодні існує рішення. Чудовим варіантом для будівництва пляжного будиночку стане приміщення з блок-контейнерів. У теперишній час будівлі з контейнерів (модульні будівлі) набули широкої популярності у сфері будівництва, де просто необхідні будівлі, що швидко зводяться, які до того ж легко можна демонтувати та перевозити на інше місце. Сьогодні на Заході житлові приміщення з контейнерів дуже затребувані. До того ж такий тип будівництва вважається самим екологічним. А для пляжного будиночку це саме те, що треба!

 

Основним конструктивним елементом будь-якої будівлі, що швидко зводиться, в тому числі модульного пляжного будиночку, є блок-контейнер, який являє собою стандартний бокс, що легко монтується за допомогою зварних та болтових з'єднань. Як правило, будиночки з блок-контейнерів виготовляються з урахуванням усіх експлуатаційних та транспортних навантажень, тому ви можете не турбуватися щодо збереження свого пляжного будиночка під час транспортування. Ні перевезення, ні монтаж, ні демонтаж на конструкцію й експлуатаційні характеристики будиночка не вплинуть.

 

Пляжні будиночки з контейнера можуть бути різноманітної конфігурації:

  • невеликі, що складаються з одного контейнера;
  • двоповерхові для великої родини;
  • багаторівневі.

 

За рівнем комфорту такі будиночки зовсім не поступаються капітальним будівлям, адже ще при виробництві вони обладнуються санвузлом, душевою кабіною, кухонною площею, спальними місцями. Виглядають такі пляжні будиночки дуже привабливо. До того ж є абсолютно безпечними для оточуючого середовища.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.