Рефконтейнери від Carrier, Star Cool, Обладнання Thermo King, Daikin та інших сучасних виробників.

Поділитися інформацією:

Сучасні вантажні перевезення неможливі без використання таких пристосувань для вантажів , як контейнери охолодження або рефконтейнери.

 

Особливості використання рефконтейнерів

 

Ці контейнери спеціального призначення мають пінополіуретанові теплоізолюючі стінки корпуса. Вбудований рефрижератор дозволяє утримувати внутрішню температуру від 25 градусів тепла до 25 градусів морозу. Тому, обов'язковою умовою для роботи рефконтейнера є наявність доступу до джерела електромережі для безперебійної роботи, так як рефконтейнери оснащені пристроєм інтегрованої хладоустановкі. Це можуть бути стаціонарні електричні мережі, вбудовані дизельні генератори або акумулятори. Водні системи охолодження у рефконтейнерах сьогодні практично не застосовуються через велику вартість використання.

 

Застосування контейнерів

 

Такі контейнери від Carrier та інших брендів призначені для зберігання продукції, яка потребує певного температурного режиму та використовується як холодильна камера або складське приміщення з заданою температурою. Рефконтейнери від Daikin та інших виробників застосовуються для морського та залізничного перевезення ванатжів, які складають біля 60% від загальної маси транспортування та доставки.

 

Пристрій рефконтейнерів передбачає наявність двох частин - основи у вигляді каркасу та безпосередньо охолоджуючого агрегату. Каркас, в основному, виготовляється з двоміліметрового дюралюмінія ззовні та нержавіючої листової сталі у 6 мм всередині. Використовується в основі сучасного рефконтейнера Т-образний алюмінієвий профіль. Двері і корпус виконуються з покриття з використанням пінополіуретану і оснащені герметичними запорами. Агрегати живляться за допомогою використання трихфазних електричних мереж, що мають напругу 360/460В та частоту 50Гр. Для управління використовується електронна система, що автоматично підтримує задані режими, а саме:

  • встановлення інтервалу циклів заморозки та розморожування продукції;
  • контроль за змінами температури;
  • дотримання регуляції таймера;
  • виявлення несправності та збоїв в системі.

 

Є 3 категорії рефконтейнерів, які класифікуються в залежності від розміру та об'ємів продукції, що перевозиться.

 

Основні виробники рефконтейнерів

 

Сьогодні існує декілька основних виробників рефконтейнерів. Фірма Thermo King нараховує більше 10 заводів з виробництва рефконтейнерів. Виробничий каталог Thermo King пропонує вдосконалені контейнери різного призначення. Холодильна установка Thermo King, що застосовується, має сучасну комплектацію та технологію виготовлення основних елементів. Купити Thermo King обладнання можна у нас. Його достойним конкурентом є компанія Daikin, що виробляє рефконтейнер Daikin з аналогічними технічними показниками. Рефирижератор Daikin виробляють у Японії.

 

Контейнер Carrier, що виробляється фірмою Carrier, володіє великою потужністю та продуктивністю, особливо за температури нижче 20 градусів морозу. Рефконтейнер Carrier рекомендовано для перевезення та зберігання заморожених продуктів та глибокого заморожування. Позитивні відгуки на рефрижератор Carrier відмічають іхню високу якість та наявність якісного оснащення. Рефрижератор Carrier, що використовується, має само-діагностуючі налаштування систем. Рефустановки Star Cool створені для зниження вартості витрат та мають низькі показники енергоспоживання, невелику вагу, низьку ціну при високій продуктивності.

 

На сайті нашої компанії можна купити рефконтейнери від Carrier, Star Cool, Daikin та Thermo King ціна яких видасться вам привабливою. Ми надаємо професійні послуги за низькими цінами та на вигідних для бізнеса умовах. Крім самих контейнерів на нашому сайті можна купити рефрижератори від Carrier, Star Cool та Daikin. Затребувані рефрижератори Thermo King також можна знайти у нас. Отримати більш детальну інформацію можна за вказаними телефонами.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.