Ремонт і заміна запчастин у рефрижераторів Carrier, Обладнання Thermo King, Daikin, Mitsubishi і Starcool

Поділитися інформацією:

Рефконтейнерах представляють собою спеціальні ємності з автономною системою, яка здатна підтримувати певні умови на час транспортування вантажу і його подальшого зберігання на складі. В силу досить важких умов експлуатації виробу піддаються значним навантаженням, тому вимагають періодичного обслуговування і ремонту.

 

Ремонт та запчастини до рефрижераторів Carrier

 

 

Лінійка контейнерів рефрижераторів Carrier складається з ряду приладів, які призначені для встановлення на все готові ємності, а також вантажні автомобілі з закритою системою кузова. Наша компанія здійснює ремонт та обслуговування техніки цієї марки. Для проведення ремонтних заходів використовуються тільки оригінальні запчастини для рефрижераторів Carrier з наявною гарантією. Системи охолодження цього типу піддаються значному навантаженню під час використання, особливо у спекотню літню погоду. Тому для рефконтейнера Carrier нерідко потрібна додаткова дозаправка холодоагентом та загальна перевірка усіх відповідальних вузлів. Додатково проводиться діагностика. Промисловий рефрижератор Carrier відгуки про який достатньо позитивні, здатен працювати в безаварійному режимі в середньому біля 3-5 років.

 

Обслуговування та запчастини до рефрижераторів Thermo King

 

Сучасні рефрижератори Thermo King є одніми з найбільш популярних приладів, які використовуються для перевезення продуктів та інших швидкопсувних вантажів. Вироби встановлюються на вантажні автомобілі та здатні працювати в самих тяжких умовах. Вигідно купити Thermo King рекомендується всім торговельним підприємствам. Незважаючи на на високу надійність холодильна установка (рефрижератор) Thermo King потребує періодичного втручання для заміни запчастин та витратних матеріалів. Для якісного ремонту може знадобитися спеціальне обладнання. Середня ціна Thermo King набагато вище, ніж вартість комплексного ремонту або заміни компресора, тому при минімальній підозрі щодо поломки рекомендується оперативно звернутися до сервісу. У наявності є всі запчастини для рефрижераторів Thermo King та інших моделей.

 

Рефрижератори Daikin, Mitsubishi і Starcool

 

Передовий Daikin рефрижератор здатен працювати у будь-яких кліматичних умовах, при цьому його середній безаварійний строк роботи складає не менше 5 років. Для довготривалої та ефективної роботи потрібне своєчасне обслуговування, яке може виконуватися лише у спеціальному сервісі. Наша компанія використовує оригінальні запчастини до рефрижераторів Daikin, а також займається кваліфікованим ремонтом та продажем запчастин. Можна виділити основні переваги сервісу:

  • висока якість обслуговування техніки;
  • оперативність виконання робіт;
  • продаж запчастин та комплектуючих;
  • капітальний ремонт техніки;

 

У вільному продажі наявні запчастини до рефрижераторів Mitsubishi та іншої техніки. На усі ремонтні роботи надається гарантія. Також можна вигідно купити рефрижератор Carrier та аналогічне обладнання. Для уточнення деталей слід звертатися за вказаним номером телефону. У продажі наявні запчастини до рефрижераторів Starcool, Mitsubishi, Daikin та іншої техніки.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.