Спеціальні позначення контейнерів. Контейнери 20 та 40 HC, HQ, DV, OT та інші види

Поділитися інформацією:

Промислові контейнери 40 DV та аналогічні моделі являють собою суховантажні ємності стандартного призначення. Системи застосовуються для транспортування будь-яких типів вантажів, а також деяких видів продовольства. Металеві контейнери 20 HQ є різновидом стандартних емностей, проте володіють більш високими стінками. Даний вид тари активно застосовується для перевезення вантажу морським та залізничним маршрутом. Контейнери DC 40 мають спеціальні кріплення для завантаження та розвантаження різноманітних товарів.

 

Різновиди контейнерів

 

 

Стандартний контейнер 40 HC зі збільшеною висотою використовують для перевезення габаритних вантажів різноманітного типу. Особливістю даної ємності є більш високі борти, що сприятливо впливає на можливий об'єм граничного завантаження.

 

Основні види контейнерів:

  1. GP (General Purpose) – звичайні ємності;
  2. HQ та 40 HC (High Cube) – збільшена висота;
  3. PW (Pallet Wide) – збільшена ширина;
  4. RE – рефрижераторний контейнер;
  5. HI – ізольований;
  6. VH – з наявною вентиляцією;
  7. UT, OT, HT – з дахом, що відкривається та верхом з брезенту або металу;
  8. PL (Platform) – контейнери з платформою;
  9. SN – ємності спеціального призначення;
  10. BK – бункер-контейнери;
  11. TN – танк-ємності.

 

Промисловий контейнер 40 футів Хай Куб зі збільшеною висотою призначений для перевезення габаритного вантажу. Загальна вантажопідйомність сягає 40 тонн, при внутрішньому об'ємі біля 67 кубів. Металевий 40 футовий контейнер High Cube має додаткові ребра жорсткості і несучу раму.

 

Особливості конструкції

 

Середній 40 футовий контейнер HQ складається з міцного несучого каркасу, який з'єднаний шляхом зварювання або болтів. Ця рама служить у якості основи для встановлення стінок, перегородок та інших елементів тари. Збільшений 40 ft HC володіє більш довгими стінками по вертикалі. Всередині таких контейнерів одночасно може бути декілька відсіків. Зовнішня частина ємності обшивається профільованим металом.

 

Особливості 40 OT контейнерів промислового призначення:

  • висока міцність і надійність;
  • великий об'єм для розміщення вантажу;
  • универсальність 40 Хайкьюб контейнерів;
  • зручність перевезення вантажів на відстані;

 

Промисловий 40 футів HQ контейнер може транспортуватися не лише морським шляхом або залізною дорогою, але й автомобільним транспортом на довгій горизонтальній платформі. Верхня частина ємності надійно вкрита брезентовою накидкою.

 

Придбання контейнерів

 

Наша компанія займається професійною реалізацією вантажних контейнерів різної класифікації та призначення. У наявності є вироби вантажопід'ємності біля 40 тонн, в тому числі й контейнер Open Top 40 футів для перевезення сухих матеріалів. В асортименті товарів наявні також запасні частини для ємностей та систем рефрижараторів. За необхідності можна взяти в оренду контейнер High Cube 40 або будь-яку іншу модель транспортної тари. Ми займаємося не лише прямим продажем, але й виробництвом на замовлення за прийнятними цінами.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.