Студентські гуртожитки з контейнерів

Поділитися інформацією:

Сьогодні з контейнерів можна побудувати не тільки маленький дачний будиночок, але і шикарний особняк. Такий тип будівництва стає все більш і більш популярним, оскільки не вимагає значних грошових витрат, і сама споруда не є складною. Завдяки цим якостям сьогодні з контейнерів почали будувати навіть студентські гуртожитки. Виглядають вони не гірше багатоквартирного будинку, а коштують – в декулька разів дешевше. В 2008 році такий «контейнерний» гуртожиток було побудовано компанією Tempo Housing у Амстердамі. Студенти залишилися задоволеними.

 

Будівництво житлових модульних будівель з блок-контейнерів передбачає возведення будівель не лише для недовготривалого, але й довготривалого проживання у них. Погодьтеся, капітальне будівництво не зможе вирішити питання тимчасового проживання людей з наступною ліквідацією житла. Це буде зовсім не вигідно. В такому випадку будівлі з блок-контейнерів являють собою прекрасну можливість створити затишне та недороге житло у короткий строк.

 

Своєю популярністю будівлі з блок-контейнерів, передусім, зобов'язані низькій вартості контейнерів. Об'єднані в загальну будівлю, такі модулі дозволять максимально зекономити кошти на будівництві. Що досить важливо – якість будівлі та рівень комфорта житлових приміщень нітрохи не постраждають. Модульні будівлі економлять не лише ваші кошти, але й час.

 

Використання блок-контейнерів для будівництва студентських гуртожитків має чергу очевидних переваг:

  • Як вже було сказано, вартість мобільних споруд, що швидко зводяться, цілком прийнятна, тому що вони будуються з готових заводських блоків. Це дозволяє значно скоротити строки будівництва, а також уникнути додаткових витрат.
  • Мобільні студентські гуртожитки під час виготовлення блоків оснащуються системами опалення, електропостачання та іншими комунікаціями, що дозволяє достатньо швидко здати об'єкти у експлуатацію.
  • Студентський гуртожиток з блок-контейнерів має збірно-розбірну конструкцію, завдяки чому його можна демонтувати за необхідності переміщення на нове місце.

 

Такі студентські гуртожитки абсолютно безпечні. В основі будь-якої будівлі з контейнерів, що швидко зводиться, знаходиться високоміцний металевий каркас , що має спеціальне покриття. Саме вони забезпечують стійкість будови, а спеціальне покриття робить його стійким відносно зовнішнього впливу впродовж усього строку експлуатації. Така будівля може прослужити більше ніж 70 років.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.