Лідери виробництва рефрижераторних контейнерів

Поділитися інформацією:

Як ми писали раніше, створення морський суховантажних контейнерів не лише спростило міжнародну торгівлю, розповсюдило її по всьому світі, але й надало старт новим галузям харчової промисловості: глибокої заморозки, фаст-фуд.

 

Лідерами у виробництві рефрижераторного обладнання у всьому світі прийнято вважати такі бренди як Carrier, Обладнання Thermo King, Daikin та Star Cool.

 

Thermo King. Історія цього гиганта виробництва починається влітку 1938 року. Саме тоді Фредеріком М. Джонсоном було створено перші холодильні агрегати. Сьогодні в компанії багаторічний досвід виробництва, 10 заводів у 7-ми країнах світу.

Найпопулярнішими моделями рефрижераторів вважаються:

THERMO KING CFII-M19-1-10

Виготовлялася модель по 1997 року. Її відмінна особливість – невисока вартість та хороша якість, стійкість до перепадів напруги.

THERMO KING TNE 508

Вироблялася по 2003 року. У роботі економить електроенергію до 30% порівняно з іншими моделями, працює навіть за дуже високих температур зовнішнього середовища.

THERMO KING CRR 40 MAGNUM

Випускається замість попередньої моделі з 2003 року. Є представником покоління «спіральників» – установок, оснащених компресором спірального типу. Це дає змогу охолоджувати та зберігати продукцію аж до -35°С. Модель стійка навіть до гідроударів.

MAGNUM PLUS

Випускаеться з 2009 року. Температура в камері знижується швидше звичайного, повітря рівномірно розподіляється в районі підлоги, зберігає температуру до -40°С.

Super Freezer

Ця модель починала проходити випробування ще з 1996 року. Її суперпотужна установка дає можливість створювати температуру всередині камери до -60°С за будь-якої зовнішньої температури. Ця модель коштує дорого, але й товари, що перевозяться нею, так само: риба-меч, тунець-сашимі, морські їжаки та ін.

 

Carrier. Історія цього бренду більш тривала, ніж у Thermo King. Вона почалась у 1902 році з винаходу Уіллісом Керрієром його кондиціонера повітря. Знаковою подією у розвитку цієї компанії стало замовлення відомим клиєнтом системи кондиціонування. Це була система кондиціонування для зберігання фресок Мікеланджело у Сікстинській Капеллі, що замовив Папа Римський Іоанн Павло II. Слід зауважити, що цю тенденцію підхопили також: Лондонський музей сучасного мистецтва, Олександрійська бібліотека в Каїрі, Афінський Акрополь та багато інших.

Серед рефрижераторних контейнерів найбільш запитуваними є:

NATURALINE

В якості природного холодоагента використовує вуглекислий газ та має потенціал глобального потепління 1 (GWP), мінімальний у енергоспоживанні.

PrimeLINE

Працює ця модель на унікальному в своєму роді вдосконаленому цифровому спіральному компресорі й за допомогою аерокосмічного вентилятора випаровувача. Це у кілька разів підвищує роботоспроможність: покращує контроль осушення, швідкість зниження температури та забору теплого повітря з камери, при цьому, без втрат з боку енергоефективності.

PrimeLINE ONE

Особливість цих моделей: складаються вони з взаємозамінних комплектуючих попередньої моделі, системи охолодження також ідентичні, але збираються у альтернативних місцях.

ThinLINE

Використовує холодоагент що не руйнує озоновий шар. Автоматично розморожується.

 

Daikin. Холодильними системами ця компанія почала займатися ще з 1924 року в Японії. З 1968 по 1980 р.р. отримала всесвітнє визнання. А у 1997 році була представлена перша модель рефрижераторного контейнера LXE10E. До кінця 2009 року кількість одиниць рефрижераторних контейнерів що вироблялись досягла 160 тисяч.

З 2011 року у виробництво виходить серія реф контейнерів під назвою ZESTIA. Ця модель здатна забезпечити найвищу енергоефективність як при охолодженні, так й при заморожуванні.

 

Star Cool. Була створена у 1991 році в Данії спеціально для випуска суховантажних контейнерів найбільшою морською лінією Maersk Container Industry. З 1995 року завод почав виробляти рефрижераторні контейнери.

Основною величезною перевагою реф контейнерів цієї торгівельної марки стали інновації у конструкторській галузі. А саме: інтеграція холодильної установки у контейнерну коробку. Це дозволило ліквідувати теплові перемички, тим самим збільшивши енергоефективність, знизити вагу до 300 кг без втрати показників міцності та надійності.

 

Лідери виробництва рефрижераторних контейнерів

 

Все бідьш зростаючий попит на харчові продукти та міжнародну торгівлю, відкриття нових транспортних розв'язок та шляхів формують постійний попит на цей вид обладнання. Адже усім відомо, що свіжість, довговічність, товарний вигляд та смакові якості продуктів напряму залежать від засобів їхньої обробки, зберігання та перевезення. Найкращими для цього залишаються й будуть сучасні рефрижераторні контейнери.

 

Рефконтейнери нові и Б/В з гарантією впродовж року

Компанія «Контейнери України» - лідер на українськом ринку в області продажу та оренди рефконтейнерів. У асортименті контейнери від 20 до 45 футів, включаючи модифікації підвищеної місткості HC та HC PW. Ну усі частини (компресор, контролер, конденсатор) діє гарантія 1 рік на нові рефи й до 6 місяців на б/в.