ЖД контейнери 3 тонни і 5 тонн як зручна тара для перевезення або зберігання негабаритних вантажів

Поділитися інформацією:

Металеві контейнери ЖД 5 тонн являють собою спеціальну універсальну тару для перевезення різних вантажів і матеріалів. Емкости являются достаточно удобными для погрузки и выгрузки товаров, зокрема будівельних виробів, комплектуючих, сипучих речовин та іншої продукції. Ці контейнери призначені для встановлення на залізничну платформу. Тара має вбудовані кріплення для надійної фіксації та подальшого демонтажу.

 

Загальна конструкція З/Д контейнерів

 

 

Цільнометалевий ЗД контейнер 5 т виготовлений у вігляді куба, загальний внутрішній об'єм якого сягає біля 10,5 кубічних метрів. Виріб має двостулкові двері зі зручними та надійними запірними механізмами . Нижня підлогова частина виготовлена з якісного рифленого металевого листа товщиною до 5 міліметрів. Аналогічний контейнер залізничний 3 тони є повною копією 5-ти тонного, проте відрізняється габаритами та загальною вантажопідйомністю. Транспортна тара володіє потужним несучим каркасом, на який приварюють профільовані листи з товстого металу. Герметичність внутрішнього простору забезпечується якісною зваркою швів. Всередині контейнера можуть встановлюватися спеціальні кріплення або тримачі для фіксації вантажів.

 

Особливості застосування

 

Середня ціна ЗД контейнера 5 тонн дозволяє використовувати цю тару для будь-яких цілей. Порівняно з більш великими промисловими аналогами такий контейнер успішно користується попитом серед більшості приватних підприємців та міжнародних компаній. Багато власників середнього та великого бізнесу прагнуть придбати залізничний контейнер 5 тонн за вигідними цінами.

 

Переваги тари:

  • універсальність використання;
  • висока міцність на удар;
  • гарна місткість;
  • можливість довготривалого зберігання;
  • доступність у плані вартості;

 

Вигідно купити ЗД контейнер 5 тонн можна через нашу компанію, яка займається виготовленням та реалізацією аналогічної продукції. Гарні експлуатаційні показники та місткість роблять цей виріб кращою транспортною тарою для перевезення вантажів на великі відстані.

 

Придбання тари

 

Перед тим, як купити ЗД контейнер 3 тони слід ознайомитися з рештою асортименту товарів. Наша компанія виготовляє будь-які типи транспортних ємностей за світовими стандартами або на замовлення. У наявності є широкий асортимент готових контейнерів різного об'єму та вантажопідйомності. Продаж ведеться на максимально вигідних для покупця умовах, які обумовлюються заздалегідь з урахуванням конкретних потреб.

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.