Чорноморський Транспортний Форум 2016

Транспортний форум 2016
Поділитися інформацією:
У минулу п’ятницю завершився триденний «Міжнародний Чорноморський Транспортний Форум 2016» (м. Одеса).

Форум об’єднав під своїм дахом чотири масштабні виставки у сфері різних видів транспорту, логістики, судноплавства і крюїнгу, а також розвитку портів («ТрансУкраїна 2016», «ТрансРейл Україна 2016», «Комерційний і муніципальний транспорт 2016» і «Одеса 2016»).

Насичена програма заходу включала не лише виставки, а й щільний графік роботи саміту і конференцій. Цього року саміт відвідали представники декількох десятків зарубіжних компаній.Форум транспортний 2016

Практичні рекомендації, аналіз і висновки спікерів, їх цікаві доповіді, виїзні засідання комітетів з проектування, будівництва і технічної експлуатації портів зробили форум,що завершився, фундаментальною подією портової галузі.
Такі тенденції як: глобалізація ринку контейнерних перевезень, прийняття «зелених принципів» у логістиці, наміри України прийняти рамкові стандарти ВМитО (Рада Всесвітньої митної організації), роль нашої країни в новому «Шовковому шляху» як транспортно-логістичного вузла є передумовами «пожвавлення» ринку перевезень і збільшення обсягів транзиту вантажів через Україну.

Транспортный форум

Проте, на цей момент, безліч проблем індустрії ще не вирішені. Зокрема, експерти погоджуються з думкою про необхідність модернізації структури управління галузі, наявності органу влади, що координує розвиток Морської транспортної індустрії, активізації взаємодії великого і малого бізнесу в портах на основі субпідряду і аутсорсингу.

Суднобудування – одна з конкурентних переваг нашої держави. Інвестиції в нього і грамотне управління однозначно прискорять економічне зростання країни. Зараз особливо гостро постало питання про фінансування програм: будівництва суден, рухомого і причіпного складу залізниць і самих магістралей.
Фахівці компанії «Контейнери України» активно беруть участь у бізнес-заходах для того, щоб надалі надавати оптимальні рішення з транспортування вантажів нашим клієнтам.

Транспортный форум_2016

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.