День незалежності разом з нашою компанією

Поділитися інформацією:

Чемпіонат Світу у Хусті проходить вже другий рік поспіль. Змагання проводяться у рамках міжнародної кваліфікації під патронатом Всесвітньої федерації стронгменів WSF. Високий рівень події відзначено «зірковим» суддівством: чотириразовий володар титулу «Найсильніша людина планети» Магнус вер Магнуссон та дворазовий – Василь Вірастюк.

 

 

У цьому році у першості приняло участь 30 атлетів з 11 країн світу.

 

За результатами змагань золото поїхало до Ізраїлю, бронза – у Польщу, а друге місце зайняв наш земляк Олександр Кочергін.

 

День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією День незалежності разом з нашою компанією

Кращого реваншу мужності та сили у День Незалежності годі й вигадати!

 

Нашій країні є, ким пишатися. Зі святом, українці.

 

Використано відео з «Перший Кабельний»

 

Фото надано Федерацією Стронгменів України

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.