Дніпро відсвяткував День Народження разом з найсильнішими людьми України

245-річчя Дніпра та Стронгмени
Поділитися інформацією:

Найкращі Стронгмени зі всієї країни з’їхалися у Дніпро 14 вересня.

 

Силові естафети, петерягування вантажівки, лог-ліфт, робота з металевим знаряддям та багато інших, неймовірно складних вправ. Ось стислий перелік перешкод на шляху до отримання головного призу.

 

Усі спортсмени-члени Федерації Стронгменів України проходили етапи відбору, щоб потрапити у фінал турніру. Це довгий шлях роботи над собою, важкої праці, самовдосконалення.

 

Цього року титул отримав киянин Олексій Новіков.

 

До Дня міста Дніпра було заплановано встановлення світового рекорду з колективного підіймання колоди вагою 1 тонна 280 кг. Проте, декілька спроб були невдалими. «Ми хвилюємося за здоров’я та безпеку наших спортсменів. Рекорд обов’язково буде встановлено, але трохи пізніше.» – прокоментував Президент Федерації Сергій Конюшок.

 

Цей факт не зіпсував святкового настрою ні учасникам змагання, ні глядачам. З Днем народження, Дніпро.

Дніпро відсвяткував День Народження разом з найсильнішими людьми УкраїниДніпро відсвяткував День Народження разом з найсильнішими людьми УкраїниДніпро відсвяткував День Народження разом з найсильнішими людьми УкраїниДніпро відсвяткував День Народження разом з найсильнішими людьми УкраїниДніпро відсвяткував День Народження разом з найсильнішими людьми України

А ми продовжуємо спортивно-силовий сезон разом з нашими партнерами. Долучайтесь й Ви.

Фото та відео надано Федерацією Стронгменів України

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.