Звитяга нескорених у День Конституції України

Поділитися інформацією:

У Києві 28 червня відбулась спортивна подія серед ветеранів-воїнів АТО та операції Об'єднаних сил (ООС).

 

Прикрою особливістю змагань стало те, що спортсмени-учасники мають поранення різного ступеня важкості внаслідок військових дій. Але чудово те, що прийнявши участь у такій події, вони власним прикладом демонстрували свою нескореність й волю до перемоги.

 

50 бійців доводили свою стійкість у шести категоріях: біг та штовхання ядра, волейбол, пауерліфтинг, заїзд на візках, веслування та інвастронг.

 

Наші друзі та партнери – Федерація Стронгменів України – виступила організатором цих змагань.

 

Арка «Дружби Народів» Маріїнського парку у День Конституції України стала місцем демонстрації сили, волі до перемоги та нескореності духу.

Наприкінці події було вшановано загиблих воїнів України й виконано Гімн. Завершився вечір рок-концертом.

 

Цінності наших партнерів співзвучні до наших. Ми розуміємо цінність інклюзивних подій, їхню першорядну важливість для нашої країни. Цілковито підтримуємо ініціативи нашої Федерації Стронгменів.

Звитяга нескорених у День Конституції України Звитяга нескорених у День Конституції України Звитяга нескорених у День Конституції України Звитяга нескорених у День Конституції України Звитяга нескорених у День Конституції України

 

Фото надано Федерацією Стронгменів України

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.