«IRON MAN» на День машинобудівників у Краматорську

Поділитися інформацією:

Такі змагання у Краматорську не вперше. Тому, не дивлячись на дощ, глядачі підтримували «залізних людей» від початку до кінця.

 

У перервах поміж обов’язковими дисциплінами змагань заохочувалися місцеві жителі. Усі бажаючі могли спробувати свої сили у підніманні 120-кілограмового знаряддя.

 

Метою проведення таких турнірів є популяризація здорового способу життя. На цьому наголошують Президент Федерації Сергій Конюшок та володар титулу «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк. Вони традиційно виступили у якості суддів змагань.

 

Місія наших партерів – Федерації Стронгменів України – співзвучна до нашої. Тому, наше партнерство є гармонійним. Далі буде.

 

Ваші «Контейнери України»

 

«IRON MAN» на День машинобудівників у Краматорську«IRON MAN» на День машинобудівників у Краматорську «IRON MAN» на День машинобудівників у Краматорську «IRON MAN» на День машинобудівників у Краматорську «IRON MAN» на День машинобудівників у Краматорську «IRON MAN» на День машинобудівників у Краматорську «IRON MAN» на День машинобудівників у Краматорську

 

Фото надано Федерацією Стронгменів України

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.