Етап кубку України зі Стронгмену у Нікополі

Поділитися інформацією:

У святковий день для великого промислового міста в Україні, Нікополі, відбувся черговий етап Кубку України зі Стронгмену. Дев’ять спортсменів з України та Білорусії виконували 5 (п’ять) класичних вправ змагання.

 

Важливо відмітити, що саме задля цього змагання завод «ІНТЕРПАЙП» извиготовив трубу для лог-ліфту. Зазвичай лог-ліфт виконується 1-2 атлетами. Ця труба розрахована на одночасне підіймання дванадцятьма спортсменами. У неї підвищені показники міцності та вага 1280 кг. Перед застосуванням сам Василь Вірастюк випробував її у стінах заводу.

 

Нагороди за перше та друге місця цих змагань отримали українці, другу забрав з собою спортсмен з Білорусії.

 

Ось, як міцність, метал та надійність виглядали у Нікополі. Все те, що притаманне нашим морським контейнерам.

Етап кубку України зі Стронгмену у НікополіЕтап кубку України зі Стронгмену у Нікополі Етап кубку України зі Стронгмену у Нікополі Етап кубку України зі Стронгмену у Нікополі Етап кубку України зі Стронгмену у Нікополі Етап кубку України зі Стронгмену у Нікополі Етап кубку України зі Стронгмену у Нікополі

Фото взяті з сайту «Днепр Сегодня»

Фото надано Федерацією Стронгменів України

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.