Курортний і видовищний чемпіонат зі стронгмену

Поділитися інформацією:

У Трускавці пройшов парний чемпіонат зі Стронгмену серед 7-ми команд з різних міст України.

14 атлетів-супертяжів виконували різноманітні вправи за максимально короткий час. Перекидання покришок, «прогулянка фермера», перекидання кулі, перетягування вантажівки – одні із найвидовищніших вправ.

Містяни та гості міста захопленням та улюлюканням підтримували спортсменів. Особливо емоційно реагували глядачі на перетягування вантажівки вагою 8 тонн. Додатковою перешкодою на шляху до перемоги стало те, що кут маршруту цієї вантажівки склав 5 градусів. Це на практиці дало можливість автомобілю скочуватися у зворотному напрямку.

На цих змаганнях вдалося презентувати та застосувати новий знаряд – спеціальну гумову кулю. Це був день її прем'єри. Суть інновації полягає у тому, що гума робить цей знаряд протиударним та вона не розколюється при падінні, як її стандартний бетоний прототип.

Найсльніша людина планети Василь Вірастюк привідкрив завісу перспектив Федерації Сторгменів України та поділився планами. Він відмітив у своєму інтерв'ю, що з кожним сезоном Федерація зростає, кількість її членів збільшується. Часто навіть за рахунок відтоку з інших федерацій.

Парний чемпіонат підкорився Львів'янам з розривом у 12 балів щодо їхніх Чернівецьких конкурентів.

Дивіться, як це було:

Підтримуйте спорт разом з нами. Та позитивні емоції Вам гарантовано!

Ваші «Контейнери України».

Курортний і видовищний чемпіонат зі стронгменуКурортний і видовищний чемпіонат зі стронгменуКурортний і видовищний чемпіонат зі стронгменуКурортний і видовищний чемпіонат зі стронгменуКурортний і видовищний чемпіонат зі стронгменуКурортний і видовищний чемпіонат зі стронгменуКурортний і видовищний чемпіонат зі стронгмену

Відео використано “Трускавець-онлайн ТВ”

Фото надано Федерацією Стронгменів України

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.