Партнерська участь у Race Nation/Kyiv 2018

Поділитися інформацією:

У Києві дистанція для забігу розмістилася на території мототреку в Пирогово, у передмісті. Саме ця траса завжди лідирує за кількістю учасників забігу Race Nation. Вона складалася з високих підйомів та крутих спусків. Учасникам прийшлося долати більш ніж 25 перешкод як в індивідуальному, так й у командному забігах.

Однією з таких перешкод стала конструкція, в основі якої були встановлені морські суховантажні контейнери компанії «Контейнери України». Змонтовані у два яруси, вони слугували надійною опорою для підвішування канатів, по яким піднімалися учасники. Ті, хто не піднімався на потрібну висоту, традиційно робили берпі.

Організатори Гонки Націй в Україні несподіваним чином знайшли застосування нашому обладнанню, що поклало початок тісній співпраці.

У цьому забігу в Києві, 20 жовтня 2018 року, співробітники нашої компанії вперше прийняли участь як команда. Команда «Контейнери України» успішно фінішувала ще більш згуртованою та організованою завдяки труднощам, які довелося подолати на дистанції. Взаємодопомога та підтримка допомогли зайняти нашим колегам десяте місце з тридцяти. Це гідний результат для новачків.

Компанія «Контейнери України» своїм прикладом демонструє важливість надання підтримки організаторам спортивних заходів, що проводяться в Україні. Звернення уваги та залучення ресурсів до таких івентів формує позитивний імідж бізнесу та держави в цілому.

Ми розвиваємося, допомагаємо розвиватися та рухаємося вперед. Долучайтеся!

Партнерська участь у Race Nation/Kyiv 2018

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.