Наші клієнти знають, як зберегти врожай

Технології та інновації 2017
Поділитися інформацією:

На заході садові та ягідні підприємства України познайомилися з європейським досвідом та інноваціями вирощування продукції, засобами захисту врожаю, секретами його зберігання та продажу на міжнародних ринках.

Відвідувачам науково-практичної конференції вдалося побачити технології та обладнання у дії. Було організовано масштабні бізнес-тури на підприємства провідних виробників плодово-ягідної галузі України. Учасники конференції перейняли успішний досвід колег, побувавши на виробництві, ягідні поля та плодові сади.
Одним з головних акцентів заходу стала тема переробки, збуту та зберігання продуктів заморожування. Наші спеціалісти представили на конференції надійні й мобільні морські рефрижераторні контейнери. Економічність у енергоспоживанні, широкий діапазон температур, що підтримується в рефконтенерах, робить їх незамінними у роботі садових та ягідних підприємств. Ці та багато інших характеристик морських рефрижераторних контейнерів зробили їх самою популярною тарою в усьому світі.
Різноманітні розміри з самими відомими рефрижераторними установками наявні в компанії «Контейнери України». Всі подробиці про рефконтейнери, особливості їхнього використання ви можете дізнатися тут .

Або, звернувшись до нас за електронною адресою: marketing@containers.ua

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.