«Олімпійський» приймав відважних першопрохідців

Поділитися інформацією:

Завдяки неординарному формату змагань, забіги Race Nation стали відомі. Але й тут наші партнери – організатори – проявили фантазію та ще раз здивували шанувальників. Якщо завжди змагання проходять пересічною місцевістю, то стадіон – локація нова. За свідченнями учасників, через це траса не стала легшою.

 

Хочеться наголосити, що перше місце серед забігу «Еліт» на дистанції 5 км знову здобув наш земляк Роман Комаровський. Він повторив свій реванш після літнього забігу у Фонтанці. Пишаємося його досягненнями.

 

Попереду одна з найважчих трас у Буковелі. Ще є трохи часу на підготовку. Будемо раді зустрічі!

 

«Олімпійський» приймав відважних першопрохідців «Олімпійський» приймав відважних першопрохідців «Олімпійський» приймав відважних першопрохідців «Олімпійський» приймав відважних першопрохідців «Олімпійський» приймав відважних першопрохідців «Олімпійський» приймав відважних першопрохідців «Олімпійський» приймав відважних першопрохідців «Олімпійський» приймав відважних першопрохідців «Олімпійський» приймав відважних першопрохідців

 

Фотоматеріали надано Race Nation

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.