Поїздка маленьких одеських тріатлоністів у місто Дніпро

Поділитися інформацією:

Ми вже писали про те, що однією з пріорітетних місій «Контейнери України» стала підтримка дитячого триатлону в Одесі. Це стало можливим завдяки співдружності з Федерацією Триатлону в Одеській області.

 

Федерація займається не лише тренуванням вихованців, але й організацією їхніх виїздів на різноманітні змагання.

 

Цього разу поїздка відбулася на грандіозний фестиваль триатлону в Україне в місті Дніпро. Наші діти, у складі 80-ти дітей з різних міст, демонстрували свої силы та навички з бігу, плавання та їзди на велосипеді.

 

На фініші їх очікували призи та пам'ятні нагороди.

 

Поїздка маленьких одеських тріатлоністів у місто ДніпроПоїздка маленьких одеських тріатлоністів у місто Дніпро

 

Досвід змагань неможливо отримати теоретично. А практика можлива за дотриманням декількох умов: моральна готовність спортсмена, фізична кондиція та матеріальна підтримка. Відсутність однієї з цих умов суттєво заважає прогресу у спорті.

 

Поїздка маленьких одеських тріатлоністів у місто ДніпроПоїздка маленьких одеських тріатлоністів у місто Дніпро

 

Компанія «Контейнери України» планує й в майбутньому продовжувати підтримувати наших юних одеських триатлетів. Долучайтеся й Ви!

Фотоматеріали надано Федерацією Триатлону в Одеській області

Використано зі Спортивного порталу Дніпра

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.