Слідами конференції «Ягоди України-2017: заморожування та свіжий ринок»

конференція Ягоди України 2017
Поділитися інформацією:
Конференція «Ягоди України-2017: заморожування і свіжий ринок», що завершилася, надала оптимізму!

У ході першого дня заходу відвідувачі конференції взяли участь в обговореннях. Дискусії стосувалися проблем сучасного ринку свіжої й замороженої ягоди, ефективних технологій її вирощування, зростання ринку органічних ягід, сучасних способів заморожування і зберігання ягідної продукції та ін.

Потенційно рекордні ціни на суницю цього року і перспективи порічки стати ягодою номер п’ять, вирощуваною в Україні – найбільш гостро обговорювані питання конференції.

Досить жваву дискусію й інтерес викликала доповідь від наших фахівців. Дійсно, тема «Переваги шокового заморожування свіжої ягоди» як ніколи актуальна в розпал сезону збирання й обробки ягід. Адже саме «температурний шок» при заморожуванні ягоди не лише зберігає її харчові й органолептичні властивості, а й зменшує втрати маси ягід і гроші виробників!

Наша компанія представила мобільні камери шокового заморожування високої холодопродуктивності. Окрім вже відомих переваг (система примусової вентиляції, оптимізація часу заморожування) наша новинка має низку найважливіших ексклюзивних характеристик:
• компактний розмір;
• мобільність;
• можливість автономної роботи;
• відповідність міжнародним стандартам транспортування охолоджувальних систем.

Детально про камери шокового заморожування читайте тут.

Компанія «Контейнери України» продемонструвала слухачам конференції всі свої можливості у сфері заморожування ягоди, її зберігання й експорту. Збереження і транспортування продукції, що потребує дотримання температурного режиму, забезпечують морські рефрижераторні контейнери. Всесвітнє визнання рефконтейнерів як універсальної й стандартизованої ISO-тари незаперечне. Детальніше про рефрижераторні контейнери можна дізнатися тут.

Багаторічний досвід фахівців нашої компанії у сфері заморожування і зберігання харчових продуктів логічно привів нас на конференцію в Запоріжжя як експертів. Отримати детальну консультацію і/або презентацію нашої доповіді Ви можете, написавши нам на електронну адресу: marketing@containers.ua

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.