Розвиток дитячого спорту в Одесі, як пріорітетна місія компанії

Поділитися інформацією:

Триатлону, як олімпійському виду спорту, зовсім небагато років. Він лише починає зрощувати молоде покоління спортсменів у нашій країні та регіоні.

 

Чудовий багатофункціональний спорт, який розвиває не лише витривалість та силу духу, але й вимагає у три рази більше дисципліни та часу. Це пов'язано з тим, що навчитися людині потрібно плаванню, їзді на велосипеді та бігу. Відповідно, потрібно витратити більше часу на тренування, призвівши свій графік у жорсткий розпорядок.

 

Колективу нашої компанії дуже співзвучний такий підхід до питань розвитку.

 

Зовсім нещодавно в Одесі була створена Федерація Триатлону в Одеській області. Сьогодення таке, що спорт потребує підтримки з боку меценатів та небайдужих людей. Федерації потрібно ставати на ноги та повноцінно функціонувати. У зв'язку з цим нами було прийнято рішення підтримати детячий триатлон.

 

Перший масштабний старт відбувся вже 12 травня в Одесі. Три вікові категорії, близько 50-ти дітей, багато пристрасно вболіваючих батьків та бабусь – от як це було. Навіть погода була прихильною! Подивіться самі.

Розвиток дитячого спорту в Одесі, як пріорітетна місія компанії

Розвиток дитячого спорту в Одесі, як пріорітетна місія компанії

Розвиток дитячого спорту в Одесі, як пріорітетна місія компанії Розвиток дитячого спорту в Одесі, як пріорітетна місія компанії Розвиток дитячого спорту в Одесі, як пріорітетна місія компанії Розвиток дитячого спорту в Одесі, як пріорітетна місія компанії Розвиток дитячого спорту в Одесі, як пріорітетна місія компанії

 

Добре, коли радість дитяча непідкупна, азарт справжній та посмішки щасливі. Тому що вони потрудилися на славу, задоволені своїми результатами та вмотивовані продовжувати пливти, їхати та бігти.

 

Кожна компанія може собі дозволити такі проекти. Сподіваємося, що так і буде!

 

З вірою у спортивне майбутнє, Ваші «Контейнери України».

 

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.