Силові рекорди до Дня молоді у Хмельницькому

Поділитися інформацією:

У п'яти силових вправах змагалися 6 команд. Змагання були парними. Учасники – спортсмени Вищої Ліги Стронгменів України. Саме тому Чемпіонат бул максимально видовищним, а трибуни було переповнено.

 

 

На цьому змаганні було встановлено силовий рекорд України з «Лог-ліфту». Вінницький атлет зафіксував вагу у 150 кг. Лог-ліфт – це підіймання металевої колоди.

Силові рекорди до Дня молоді у Хмельницькому

Під час проведення змагань активно залучалися глядачі у якості учасників. Кожен бажаючий міг показати свою богатирську міць, піднімаючи або переміщуючи різноманітне знаряддя.

 

Люди різного віку заповнили глядацькі місця. Усі вони, коментуючи те, що відбувалося, однієї думки: такі події просто необхідні. Молодь має бачити приклади для наслідування. Це їх надихає.

 

Наша компанія із задоволенням сприяє таким життєвостверджувальним подіям. Ми бажаемо, щоб все найкраще було доступно кожному. Долучайтеся!

Силові рекорди до Дня молоді у Хмельницькому Силові рекорди до Дня молоді у Хмельницькому Силові рекорди до Дня молоді у Хмельницькому Силові рекорди до Дня молоді у Хмельницькому Силові рекорди до Дня молоді у Хмельницькому

Відеоматеріали взято у Газети “Пробудження”

Фото надано Федерацією Стронгменів України

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.