Столиця приймала новачків серед Стронгменів

Поділитися інформацією:

Глядачі вже звикли бачити видовищні змагання Силачів. Їхні ряди регулярно поповнюються новобранцями. Але назвати їх «новачками» не можна. Щоб прийти у такий спорт, як Стронг, необхідно довго та наполегливо працювати по інших спортивних дисциплінах. Тому, слово «аматор» у Стронгменах – це практично завжди успішний спортсмен з суміжних видів спорту.

 

У технічному сенсі, змагання серед Стронгменів-аматорів порівняно з іншими лігами, відрізняються лишень вагою вже звичного спорядження.

 

Феноменом та приємною несподіванкою цього чемпіонату стала участь дівчини.

Феномен – тому що це перший випадок у Федерації. Неочікувано – тому що сама назва федерації вміщує в себе слово «мен» (чоловік).

 

Одеситка, успішна пауерліфтер Марія Солтанова, так коментує свою участь у цьому змаганні:

«Після поїздки у квітні 2016 року до Києва на пробне тренування я зрозуміла, що це моє. З того часу я поступово вдосконалююся у цьому силовоу виді спорту. Нажаль, в Україні дуже мало проводиться змагань для стронгвумен, а їздити до Європи немає фінансової можливості.

Прийняти рішення брати участь з чоловіками – тут немає нічого складного. Ти знаєш вправи, вагу та готуєшся конкретно під дату у відповідності до своїх фізичних можливостей.

Зараз я готуюся на Arnold Classic Europe Amateur Strongwoman 2019. Дуже хочеться порівняти себе з іншими іноземними учасницями. Не знаю, можливо, у душі мрію отримати кваліфікацію на Головний Arnold Classic 2020 у Columbus, Нажаль є багато «але». Головне – це фінансова сторона поїздки до Америки.

Проте зупинятися я не збираюся. Та буду й надалі вдосконалювати себе у цьому прекрасному силовому виді спорту – Стронг!»

Столиця приймала новачків серед Стронгменів

Для нас цілі Марії співзвучні та зрозумілі. Ми бажаємо їй успіхів та сил.

 

Щиро радіємо всебічному розвитку наших партнерів Строгменів, їхнім масштабним цілям та успіхам членів їхньої Федерації.

 

Всім – Стронг!

Столиця приймала новачків серед Стронгменів Столиця приймала новачків серед Стронгменів Столиця приймала новачків серед Стронгменів Столиця приймала новачків серед Стронгменів

Фото надано Федерацією Стронгменів України

 

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.