Повітряний коридор з Харкова до Івано-Франківська

Поділитися інформацією:

Харьківський стадіон «Металіст» та аеродром у передмісті Франківська стали ареною для демонстрації витримки та силы.

 

У рамках етапів Кубку України Силачі країни змагалися 15 та 16 червня 2019 року.

 

Кульминацією цих небувалих за видовищністю та потужністю змагань стало встановлення рекорду України. Четверо спортсменів перенесли літак, який важить тонну. До того ж, у кабіні знаходилися пілоти, бак було заправлено, а літак закріплено до металевих нош. Точну вагу ще доведеться уточнювати.

 

Символічно, що ці дві події на сході та заході України прошли одне за одним. Та в рамках саме цих змагань богатири носили на руках літак. Це сигнал, що немає перешкод та границь поміж регіонами України. У єдиному прагненні нам підкорюються повітря, земля та вода.

 

Наземне ж зберігання та переміщення усього інвентарю забезпечили наші ящики. Ми знаємо, наскільки важливі цілісність та схоронність вантажів. Знаємо, як це забезпечити. Тому, надаємо цю допомогу нашим партнерам – Федерації Стронгменів України.

 

Повітряний коридор з Харкова до Івано-Франківська Повітряний коридор з Харкова до Івано-Франківська Повітряний коридор з Харкова до Івано-Франківська Повітряний коридор з Харкова до Івано-Франківська Повітряний коридор з Харкова до Івано-Франківська Повітряний коридор з Харкова до Івано-Франківська

 

Слідкуйте за нашими переміщеннями. А ще краще – приймайте участь!

 

Ваші «Контейнери України»

 

Фотоматеріали надано Федерацією Стронгменів України

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.