Закарпатська бринза, що дає сили гірським жителям

Ігри Горців, Рахів 2019
Поділитися інформацією:

Вже 19-й за рахунком фестиваль гуцульського колориту та смаколиків проходить у Рахові. Цього року до його святкування приєдналися наші партнери – Федерація Стронгменів України.

 

Ідея влаштувати фестиваль непереможних Стронгменів виникла спонтанно. Але це лише посилило цікавість публіки до нього.

 

Традиційно силачі змагалися у 5-ти вправах. За результатми набраних очків перше місце зайняв Денис Бережник із міста Хуст. Що не кажи, та рідна земля Закарпаття, підтримка публіки своїх земляків зіграли важливу роль.

 

Вітаємо Дениса та бажаємо йому успіхів на майбутньому Чемпіонаті «Найсильніша Людина України 2019», до складу спортсменів якого він потрапив.

 

Сильні люди – надійне партнерство. Сезон змагань продовжується. До зустрічі на трибунах та спортмайданчику!

 

Ваші «Контейнери України»

Закарпатська бринза, що дає сили гірським жителям Закарпатська бринза, що дає сили гірським жителям Закарпатська бринза, що дає сили гірським жителям Закарпатська бринза, що дає сили гірським жителям Закарпатська бринза, що дає сили гірським жителям Закарпатська бринза, що дає сили гірським жителям Закарпатська бринза, що дає сили гірським жителям Закарпатська бринза, що дає сили гірським жителям

Фото надано Федерацією Стронгменів України

Компанія «Контейнери України»

З 2005 року займаємося поставками контейнерів для всіх видів вантажів. Більше 4500 клиєнтів, включаючи великі компанії, з різних регіонів України впевнилися у якості нашого сервісу та продукції, а також у високій професійності наших співробітників.