Пост-реліз: виставка «Сховища для овочів, фруктів, ягід»

Промхолод 2017
Поділитися інформацією:

Виставка «Сховища для овочів, фруктів, ягід» відбулася!

Одним із завдань виставки була демонстрація устаткування і технологій для зберігання, переробки, транспортування врожаю і готової продукції.

Наша компанія представила цього року новинку для українського ринку: мобільні камери шокового заморожування – незамінне устаткування для ягід, фруктів, овочів і напівфабрикатів. Вони зберігають вітаміни, мікроелементи, смак продукту, знищують бактерії.

А також економічні морські рефрижераторні контейнери – для зберігання і транспортування свіжих, охолоджених і заморожених ягід, фруктів, овочів, м’яса, риби і тому подібне.

Усі клієнти, що відвідали наш стенд, отримали повну інформацію про інноваційні продукти.

Особливістю виставкового стенду компанії «Контейнери України» стала присутність наших партнерів – представників міжнародного холдингу Greenway Logistics LTD Ukraine. Клієнти компанії ознайомилися з особливостями ланцюжка холодної логістики в експортній діяльності й його оптимізації.

Якщо Ви не встигли отримати інформацію про контейнери на нашому стенді або у Вас виникли додаткові питання, пишіть нам на адресу welcome@containers.ua

Промхолод_2017

Компания «Контейнеры Украины»

С 2005 года занимаемся поставками контейнеров для всех видов грузов. Более 4500 клиентов, включая крупные компании, из разных регионов Украины убедились в качестве нашего сервиса и продукции, а также в высоком профессионализме наших сотрудников.